26 okt. 2012

Smartson test

Nu har jag testat Frebacos FrasMusli ett tag och försökt även få andra att testa med. Ett nytt test står inför oss, men på grund av att jag fortfarande är sjuk så blir början på det lite fördröjt.

Denna gång kommer vi att frossa i detta knäckebröd:






















Effektknäcke från Leksands kommer i två sorter, surdeg & chia och surdeg & quinoa. Vi får se vad det blir för smak vi väljer att testa. Vad chia är för något har jag faktiskt ingen aning...

På grund av mina magproblem äter jag inte så mycket knäcke, det blir för mycket grova fibrer som min tarm med alla sår och inflammation inne inte kan hantera. Men för smakens skull säger jag inte nej!





















Sen skulle det vara intressant att få veta varför brödet heter just så: Effektknäcke. Vilken effekt menar de? Än så länge har jag inte hittat några uppgifter om detta på Leksands hemsida, där står det bara att det är ett ny sorts knäckebröd bakat på naturliga ingredienser, vilket inte är så konstigt, egentligen. Brödet ska ju vara bakat på naturliga råvaror, i och för sig...

Men, det kanske står något mer på förpackningen.
Så det är bara att avvakta tills jag får åka och handla.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar